7 dager innestegnt på 32 kvdm

Jahh, hva skal man finne på når man har fått svineinfulensa og må holde seg inne i leiligheten i 7 dager?

Dag 1. Dro på jobb og skjønte at jeg måtte reise hjem igjen. Hjem til senga sov og svingte meg med støvsugeren på kvelden for å føle at jeg hadde gjort noe nytte ut av dagen

Dag 2. Fridag! Klar for litt shopping (trodde jeg) Ble en tur innom Velouria vintage før jeg snudde nesen mot kaffebrenneriet for å få noe varmt og drikke til den såre halsen så hjem og late som jeg hadde blitt frisk.

Dag 3. Trodde jeg var klar for jobb, men nei! Høy feber hele dagen og det eneste som jeg orket å gjøre var å sove, sove og sove.
Eneste gangen jeg var våken var når jeg fikk i meg det ene lille måltidet mitt også en tlf til legen og jobben.

Dag 4. I dag har jeg våknet fra de døde igjen og jeg kjenner at jeg har litt (for mye) energi til overs som jeg fant ut at jeg kunne bruke ved å sitte på ebay og dusje den svette kroppen min (Jeg er sikker på at jeg har svetta 5 liter de siste dagene, minst!).
Nå har jeg kommet meg helt ut i stuen, sitter med hårkur og har planer om å bli en ny mann (vi får bare se om jeg orker å skylle den ut..)
Kansje det blir noe mat på meg i dag også!


Jøss! Dette var spennede, netsen som Big Brother det her.

Godt jeg har ordnet meg en god allianse med Tarzan, han skal ikke stemme på meg og jeg skal ikke stemme på han..?

Klarer jeg å overleve 3 dager til tro? Eller kommer jeg til å bli kastet ut og Tarzan vinner hele greia?

bestevenner2

Du kan også være med på å avgjøre hvem som bilr vinneren! Det eneste du trenger og gjøre er å legge igjen navnet på den du vil skal vinne i kommentarfeltet...

....Snakk om å kjede seg... 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits