ohh, som jeg lengter etter ferie..

Nå nærmer ferien seg. natt til fredag reiser jeg til varmere strøk for å få litt sol på kroppen, slappe av, oppleve nye ting og nyte det herlige livet mitt!

Før man reiser på ferie er det alltid masse som må gjøres og ordnes. Nå holder jeg på å rydde og vaske leligheten. Jeg liker å ha det ryddig og rent når jeg kommer hjem, sånn at jeg har et sted der jeg kan slippe alle intrykk, opplevelser og ikke minst bagasjen!
Selvom jeg har bestemt meg for å pakke minimalt for første gang. Rett og slett for å ha mindre å holde styr på og for å føle meg frier.
Og jeg innrømmer at jeg hadde fått hjerte sorg hvis den nye 501 shortsen min hadde blitt borte eller de nye sandalene mine.
Det høres kansje litt overfladisk ut, men det kunne faktisk ødelagt hele ferien min! Derfor pakker jeg i år kun det jeg vet jeg trenger. Strengt tatt hadde det bare vært en bikini for det er vell på stranden jeg kommer til å tilbringe mest tid.

Først og fremst trenger jeg en koffert! Det har jeg ønsket meg av pappa. Det eneste jeg krever er at den er rosa og har hjul! Lurere på om han har klart å oppfølge kravene mine! Det får jeg ikke vite før til torsdag.
Da kjører vi hjem til Brevik for å levere Tarzan til mamma. ..Åhh, jeg kommer til å savne han!

...Nå er pausen min over og den lange listen venter på meg;

rydde, vaske klær, lufte hunden, kjøpe middag, lage middag, laste ned musikk på Ipoden, osv...
Akkurat nå har jeg satt volumet på fullt og danser og synger etter min nye favoritt låt om dagen.
Det hjelper meg alltid i gang!

Én kommentar

Hild Frøya

09.jun.2009 kl.15:18

Ferie ja.. Deilig. Jeg gleder meg til kjæresten og jeg skal på tur til tyskland jeg. Bare med båten. men det blir bare oss to, og det skal bli så deilig.. Blir liten tid til hverandre, når man har barn. Eller Ingrid er jo ikke hans biologiske datter, men han er jo her hele tiden og behandler henne som sin egen..

Skriv en ny kommentar

hits