Ting jeg aldri blir lei av!

Det er helt sant!!   Det finnes faktisk noen plagg jeg aldri går lei av! 
Som oftest får jeg følesen at jeg har "brukt opp" og jeg går lei av det nye plagget jeg har kjøpt meg, etter å ha brukt det bare 1 gang eller 2.
Kunne ønske følesen av nytt varte litt lenger.
Men disse plaggene kan jeg bruke gang på gang, tilogmed 2 dager etterhverandre. Kommer til og bruke de helt til det bare er tråer igjen!

olakjole bb
Kjole fra Bik Bok vår 2008 ca 499;

Denne kjolen er egentlig ikke så gammel. Men jeg vet jeg kommer til og fortsette å bruke den lenge til. Den er like fin til pumps, converse, støvletter og strømpebukse, sandaler, gummi støvler.
Den passer til alt, alltid. 
Det er den faste og tryggeste nødløsningen min. Den passer til alle farger. Enkel å ta av og på, om man er på shopping og prøver klær eller på stranden. Den er aldri ubehagelig å ha på seg også har den lommer, jeg er avhengi av lommer! Passer til alle hverdagslige anledninger og tilfeldige "ut på byen" turer. Bruker den hele året!

jakke killah 3
Jakke fra Killah Vinter 2003!!  ca 1200 kr

Jeg har aldri brukt en jakke så mye og så lenge. Og den holder seg fortsatt like fin. Bortsett fra at den tok fyr da noen klarte å miste røyken sin i hetta, da jeg var på RÅ (utested). 
Så nå er det ett litt stort hull på den ene siden av hetta. Men det skal lappes og fikses nå, så den er klar til bruk igjen om ca 2 mnd. 
Jippi!! Jeg gleder meg til vår og sommer 
 
car hm 3

Cardigan fra H&M 149 kr  2006
Jeg er altfor svak for korte cardigan`s med søte trykk. Disse to er favorittene. Kjempe fine til bukser med høyt liv også

jakke hm oasis

Fjuskepels fra Oasis 300 kr. 2007 - Hvit jakke H&M 349 kr. 2007

shoes

Platå sko fra Zara. ca 899 kr fra 2008 og rosa lakk lommebok fra louis vuitton lommebok 2007 kr 2000

Én kommentar

MELISSA KLARA.

26.feb.2009 kl.20:19

Masse fine klær ! Ikke rart du ikke går lei dem.
Likte spesielt den øverste denim kjolen :)

Skriv en ny kommentar

hits